Värde till medlemmar

Kontakta är Sveriges enda bransch- och intresseorganisationen som företräder alla som arbetar med kundservice och försäljning i telefon samt i andra distanskanaler. Kontakta står för kvalitet och seriositet. Kontakta driver frågor som är viktiga för våra medlemmars långsiktiga lönsamhet och erbjuder nätverk med marknadens främsta kompetenser.

Medlemskap
Ett medlemskap i Kontakta är ett kvalitetstecken. Medlemskapet visar att ditt företag lever upp högt ställda krav på efterlevnad av lagar och etiska regler samt har bra villkor för personal i form av pension, försäkringar och god arbetsmiljö. Det ger kunder och konsumenter trygghet i kontakt med ditt företag. Det ger också köpare av kontaktcentertjänster trygghet att anlita en medlem i Kontakta och redan idag ställer många uppdragsgivare krav på ett Kontaktamedlemskap för sina underleverantörer som kvalitetssäkring.


Trygg Kundkontakt
Medlemsföretag som lever upp till Kontaktas medlemsvillkor och etiska riktlinjer får märkningen Trygg Kundkontakt. Kvalitetsmärkningen ger konsumenter och kunder en tydlig signal att företaget är seriöst i sin kunddialog och har schyssta villkor för sin personal. 

 

Nätverk för utveckling och inspiration

Kontakta arrangerar årligen en mängd evenemang och nätversträffar för medlemsbolagen. Här träffar du de främsta kompetenserna på marknaden och du ges möjlighet att lära mer.

Utbildning
I KontaktAkademin kan våra medlemsföretag certifiera sina medarbetare i vårat viktigaste arbetsverktyg, kundkommunikation. I våra certifieringsutbildningar kommer medarbetarna att få lära sig samtliga framgångsmoment som vi menar är centrala i en seriös och professionell kundkommunikation. Medlemmar har 25 procents rabatt.

 

20 procent rabatt på alla Mercuri Internationals kundservice- och försäljningsutbildningar.

30-50 procents rabatt på Hucamas utbildningar.


Kravprofil personal kontaktcenters

Företagsanpassad workshop och analys som leder till en statistiskt säkerställd kravprofil baserad på 4 kompetenser som står för 70-80% av lönsamheten för en specifik yrkesroll. Kravprofil kan kopplas till skräddarsydd intervjuguide och urvalstest (screening).
Kontakta medlemmar 29 000 SEK. Övriga 90 000 SEK. (Priser exklusive moms)